13 april 2019 Dag van de Haagse Geschiedenis


Evenementgegevens


bty

NIEUWE AUDIOTOUR EN BROCHURE ‘DE BUURT SPREEKT’

De Stichting Joods Erfgoed Den Haag neemt deel aan de jaarlijks terugkerende Dag van de Haagse Geschiedenis. Op 13 april 2019 vindt deze dag opnieuw plaats. Bestuursleden van de stichting staan in een informatiekraam op het Plein, waar onder andere publicaties over Joods Den Haag worden verkocht.

Nieuwe audiotour en vernieuwde brochure

In samenwerking met het Haags Gemeentearchief presenteert de stichting een nieuwe Nederlandstalige en Engelstalige audiotour en een brochure met een vernieuwde Nederlandstalige en Engelstalige wandeling door de voormalige Joodse buurt achter het Spui.

dig

Kaartjes

Kaartjes  voor de nieuwe brochure zijn vanaf 11.00 uur verkrijgbaar bij de informatiekraam van de Stichting
Joods Erfgoed Den Haag. Die kunnen om 14.15 uur worden ingewisseld bij de maquette van de Joodse buurt in het Atrium van het stadhuis. Vanaf 14.30 uur is de brochure verkrijgbaar in de informatiekraam op het Plein.

Officiële start nieuwe audiotour en rondwandeling

Om 14.00 uur zal Ellen van der Waerden, gemeentearchivaris van Den Haag, met de uitreiking van het eerste exemplaar van de brochure het startsein geven voor de nieuwe wandeling en de nieuwe audiotour door de Joodse buurt. Deze officiële overhandiging vindt plaats bij de maquette van de Joodse buurt in het Atrium van het stadhuis, tevens het startpunt van de audiotour en de brochure-wandeling.

Post navigation